Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Begeleiding

Soms loopt het niet lekker bij u thuis. Er zijn problemen die u zelf niet meer op kunt lossen. Met thuisbegeleiding krijgt u stap voor stap weer meer grip op uw leven en gezin. Samen met de thuisbegeleider brengt u uw problemen in kaart en stelt u haalbare doelen op.

  Direct naar Begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Dalfsen, De Wolden, Deventer, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Tynaarlo, Westerveld, Zwartewaterland, Zwolle
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Geen specialisatie
  Voorwaarden

  Begeleiding maakt vanaf 2015 onderdeel uit van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De uitvoering daarvan is in handen van de gemeente waar u woont. Dit houdt in dat, de gemeente hiervoor toestemming moet verlenen. De ZorgZaak kan u ook bij dit gehele aanvraagtraject begeleiden.

  Ook is het mogelijk om op particuliere basis met eigen financiële middelen deze zorg in te kopen.

  De Zorgzaak

  Op één van de heipalen onder het fundament van het hoofdkantoor van de ZorgZaak is bij de bouw geschilderd: " Maak het verschil in het leven van mensen!". Deze missie is letterlijk het fundament van de ZorgZaak, waar iedere medewerker zich van bewust is en dagelijks mee bezig is. 

  Een goed begin is het halve werk
  De werkwijze van de ZorgZaak is simpel: een goed begin is het halve werk! Door direct in het begin de juiste mensen met de juiste aanpak (ondersteund door de juiste middelen) in te zetten, kan veel worden bereikt in het gehele zorgtraject. Daar waarvan toepassing kiezen wij voor een integrale benadering vanuit het fysieke en psycho-sociale aspect.  We zetten zoveel mogelijk in op zelfredzaamheid en zelfstandigheid en gebruiken -daar waar mogelijk - de nieuwste technologieën en zorginzichten.

  Statutaire naam: 
  De Zorgzaak B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  4069088 - 20422180
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.