Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Begeleiding

Zelfstandig thuis blijven wonen en uw zelfredzaamheid behouden. Dat wilt u zo lang mogelijk in uw eigen huis. Soms is daarbij wat begeleiding nodig zodat u wat meer regelmaat krijgt. Onze begeleiding en ondersteuning is altijd gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en het ondersteunen van mantelzorgers of familieleden. Op deze wijze kan verhuizing worden voorkomen of uitgesteld.

Begeleiding thuis
Begeleiding van Viattence schakelt u in als u niet meer zo mobiel bent, vergeetachtig wordt of op een andere manier beperkter bent in uw functioneren. Waar helpen de begeleiders van Viattence u dan mee?

 • Samen zoeken naar oplossingen om zelfstandig te blijven wonen, het betrekken van familieleden of buren bij die oplossingen
 • Advies over hulpmiddelen zoals een rollator of bijvoorbeeld een hoog- laag bed
 • Inschakelen van specialistische hulpverleners
 • Activiteiten als samen met u de boodschappen doen
 • Het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven

Mantelzorgers en familieleden
Niet alleen cliënten van Viattence hebben vragen en soms wat extra begeleiding nodig. Ook familieleden die vaak als mantelzorger betrokken zijn bij de begeleiding of zorg van hun naasten, zitten soms met vragen. Wij adviseren u graag hoe u als mantelzorger een beter evenwicht tussen zorgtaken voor uw naasten en ontspanning voor uzelf kunt vinden. Voor cliënten is het van groot belang dat u betrokken blijft en toch ook voor uzelf zorgt.

  Direct naar Begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Epe, Heerde, Vaassen, Wezep
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen boodschappen doen, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers

  Viattence

  Over Viattence en de kwaliteit van onze zorg vertellen onze cliënten ons het meest. Viattence levert van lichte tot zware zorg aan ouderen zowel thuis als binnen onze woonzorglocaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. Viattence heeft jarenlange ervaring met vele vormen van dementie en andere aan ouderdom gerelateerde ziekten. Viattence staat voor Aandacht voor haar cliënten en bewoners. Wij bieden de zorg en ondersteuning die u wenst!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.