|  | 

Assistentie voor Senioren

Assistentie voor Senioren Assistentie en Zorg Thuis voor Senioren op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken we naar iemand wèl kan. Zodat Senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden.

Ook zelf bepalen hoe u uw leven leidt?

Met een abonnement op BurenService kunt u uw leven inrichten zoals u dat zelf wilt. Wij zijn er als het nodig. Om u te assisteren bij een bezoek aan het ziekenhuis, samen te koken of u te helpen bij computer problemen. Geen vraag is te gek, wij organiseren het met liefde.

Indien u vroeg of laat thuis persoonlijke zorg nodig heeft dan zijn wij er ook voor u. Onze gediplomeerde zorgverleners ondersteunen en begeleiden u graag, wekelijks, dagelijks of 24 uur per dag.  Wij doen dit op een gelijkwaardige basis met persoonlijke aandacht en 100% afgestemd op uw wensen. 

  • assistentie voor senioren
  • zorg thuis
Direct naar Assistentie voor Senioren

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Epe, Hattem, Heerde, Zwolle
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking)

BurenService

"Ik gun het iedereen om op een menswaardige manier oud te worden"
Herkent u dat, u bent 75+ en u wilt uw leven inrichten zoals u dat zelf wilt. U heeft altijd volwaardig in de maatschappij meegedaan en zou het prettig vinden als u, ondanks dat u ergens hulp bij nodig heeft, ook op oudere leeftijd voor vol aangezien wordt.

Bij mijn eigen ouders en cliënten merk ik dat ze niet altijd meer voor vol worden aangezien. Tijdens een doktersafspraak wordt er bijvoorbeeld niet tegen mijn oudere vader maar tegen mij gepraat of mensen met dementie worden opeens aangesproken met ‘mevrouwtje’. Onvoorstelbaar, alsof iemand die ouder wordt of ziek is niet meer meetelt.

Ik gun het iedereen dat ze op een menswaardige manier oud kunnen worden. Bijvoorbeeld door zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Daarom leveren we assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. 

 

Kamer van Koophandel: 
67714226
van € 25,00 tot € 37,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.