Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Van Bragt Organizing voor rust, ruimte en overzicht

Heb je behoefte aan overzicht en structuur? In huis, op kantoor, administratief of financieel? Van Bragt Organizing is dan een uitkomst. Professional Organizer en budgetcoach Elly van Bragt helpt je bij het creëren van rust, ruimte en overzicht.

  Direct naar Van Bragt Organizing voor rust, ruimte en overzicht

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alphen, Breda, Dongen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Goirle, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk
  Type
  Thuisadministratie, Budgetcoaching
  Kanalen
  Huisbezoek
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Kwaliteitslabels

  Van Bragt Organizing

  Professional Organizer en budgetcoach Elly van Bragt helpt je bij het creëren van rust, ruimte en overzicht. Elly is praktisch en oplossingsgericht. Ze adviseert en begeleidt op een vakkundige, discrete en rustige manier. Elly kan als professional organizer al haar vaardigheden, creativiteit en enthousiasme voor het vak kwijt. Doen wat ze het beste kan: mensen helpen met structuur en overzicht aanbrengen in huis, geldzaken of op kantoor.
   
  Elly heeft gewerkt in bibliotheken, archieven en detailhandel. In 2011 was het tijd voor een mooie nieuwe uitdaging: professional organizing en budgetadvies. Als aanvulling op alle ervaring die ze daar heeft opgedaan, volgde Elly een opleiding tot professional organizer en budgetcoach. Inmiddels heeft ze vele kortdurende opdrachten en ook vaste klanten.
   
  Elly is lid van de NBPO en ze werkt volgens de beroepscode van deze vereniging waarbij kwaliteit en respect centraal staan. Om haar kennis op peil te houden en regelmatig collega organizers te ontmoeten, is ze lid van het overleg Organizers Zuid-West en een intervisiegroep.

  Kamer van Koophandel: 
  18066178
  Rechtsvorm: 
  Eenmanszaak
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.