|  | 

Senioren hulp administratie, belastingen, nabestaandendraaiboek en begeleiding

Niet alle senioren zijn in staat om alles nog zelf te doen! De wereld om ons heen verandert snel en sommige dingen zijn voor veel mensen niet meer bij te houden. Veel senioren maken zich zorgen over hun: administratie, belastingen, toeslagen, verzekeringen, internet, bankieren, geld, digitalisering, contact met instanties, nabestaandendraaiboek en bijv. het invullen van formulieren etc etc.

Sommige senioren kunnen gelukkig hulp vragen van bijv. hun kinderen, familie of vrienden. Maar wat als die mogelijkheid er niet is? Dat zij geen tijd hebben of dat zij de juiste kennis missen? Dan kunt u dit ook aan ons uitbesteden! Samen met u bekijken wij wat er moet gebeuren en hoe wij u kunnen ontzorgen.

  Direct naar Senioren hulp administratie, belastingen, nabestaandendraaiboek en begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Harderwijk
  Type
  Thuisadministratie, Belastingaangifte, Nalatenschap, Budgetcoaching
  Kanalen
  Via e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
  Voorwaarden

  Gratis intake gesprek is alleen mogelijk voor regio Harderwijk. Buiten deze regio zullen wij de kosten in rekening brengen.

  Administratiekantoor Aart Hoeven

  Administratiekantoor Aart Hoeven uit Harderwijk  verzorgt al sinds 1997 de administraties en belastingen voor bedrijven en particulieren.

  Administratiekantoor Aart Hoeven is een kantoor dat niet meer lijkt op de “oude” boekhouder of dure accountantskantoor. Tijdens een gratis intakegesprek inventariseren wij samen met u wat er nodig is om eenvoudig, effectief en doeltreffend uw administratie, boekhouding en belastingen in te richten en te verzorgen.  Goed kijken naar uw wensen en budget vinden wij erg belangrijk. Geen dure en loze beloftes meer, maar vooraf weten waar u aan toe bent.

  Statutaire naam: 
  Bureau voor Extra Begeleiding Heidi Hoeven
  Kamer van Koophandel: 
  56742061 - 000026261413
  € 39,50
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.