Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Post en Administratie

U wilt graag nog zo veel mogelijk zelf uw post en administratie bijhouden, maar het wordt u te ingewikkeld of te veel? Sommige zaken zijn te lastig of moeilijk te begrijpen of u bent hulp nodig bij het invullen van formulieren? Hulp nodig bij het opzeggen van abonnementen? Het vergelijken van de nieuwe zorg premie, gas of elektra voor het komende jaar. Het ordenen van uw administratie? Het voeren van correspondentie? Enz.

 • U heeft vragen of problemen met de uitkeringsinstantie, de gemeente, de woningbouwvereniging, de belastingaangifte?
 • U wilt hulp bij het aanvragen van zorg- of huur toeslag, vergoeding gemaakte ziektekosten terug vragen bij uw zorg verzekeraar, aanvragen (her) indicatie zorg in natura (ZIN) of Persoonsgebonden budget (PGB), belasting teruggaaf aanvragen enz.
 • U wenst deskundige en discrete (tijdelijke) ondersteuning?

Senas-zorg en uw Senas-zorg butler ondersteunen u graag waar we kunnen en anders is ons netwerk groot genoeg om u door te verwijzen naar vakspecialisten die u kunnen helpen en bijstaan op administratief en juridisch gebied. Wij staan voor wat we beloven en garanderen discretie. Schroom niet en vraag naar onze mogelijkheden.

  Direct naar Post en Administratie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Borger, Coevorden, Emmen, Hardenberg
  Type
  Thuisadministratie
  Kanalen
  Via e-mail, Telefonisch, Huisbezoek

  Senas Zorg & Assistentie

  Senas-zorg staat voor service, zorgassistentie en verpleging in Zuid-Oost Drenthe en Noord-Oost Overijssel. Het is een nieuwe jonge zorgorganisatie die op een frisse en vernieuwende wijze haar zorg-service en gemaksdiensten aanbiedt aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, senioren en eenieder die afhankelijk is van zorg of welzijnsdiensten.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.