|  | 

Ordenen Post en Administratie

Ordenen Post en AdministratieHet is belangrijk om de administratie op orde te houden, en grip op uw financiën te hebben. Dit begint bij het ordenen en categoriseren van uw inkomende post. Ook is het van groot belang dat u op tijd uw post kan verwerken, zodat u tijdig betalingen kan doen, of om de jaarlijkse belastingaangifte te doen.

  Direct naar Ordenen Post en Administratie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Bronckhorst, Brummen, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Hengelo, Lingewaard, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar, Zutphen
  Type
  Thuisadministratie
  Kanalen
  Loket / op locatie, Online, Via e-mail, Telefonisch, Huisbezoek

  Met Maud Mantelzorg

  Vanuit mijn werk als ondersteuner thuis  en steunkousenhulp, merk ik dat de behoefte bij met name ouderen bestaat aan extra ondersteuning die niet wordt geboden via de thuiszorg of thuishulp.

  De kinderen zijn vaak druk en al belast met veel taken en klussen. Hierdoor is er geen gezonde familierelatie meer. De zorgvrager voelt zich bezwaard steeds vaker een beroep op de kinderen te doen. De relatie is er nu één van zorgvrager en mantelzorger geworden.

  Ik wil de mantelzorger ontlasten zodat er weer ruimte is voor een normale(re) kind- ouder relatie. Andere relaties tot de zorgvrager kunnen zich uiteraard ook tot mij wenden. De zorgvrager zelf kan ook een beroep op mij doen, omdat hij of zij zo lang mogelijk zelf de regie over eigen leven wil houden en zelfstandig wil blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  73925683
  € 25,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.