|  | 

Nalatenschapsafwikkeling

NalatenschapsafwikkelingZEKER kan een nalatenschap afwikkelen als executeur, op basis van een volmacht, of op basis van vereffening. Bekijk meer informatie over deze verschillende soorten van nalatenschapsafwikkeling en laat u adviseren in uw specifieke situatie.

  • Professionals
  • Lid branchevereniging PBI
  • 7 ZEKERheden
Direct naar Nalatenschapsafwikkeling
Administratie & Geld Nalatenschapsafwikkeling

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Nalatenschap
Kanalen
Loket / op locatie, Online, Via e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
Kwaliteitslabels

ZEKER Financiële Zorgverlening

ZEKER Financiële Zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermingsbewindvoerders. Bewindvoerders die particulieren professioneel en inzichtelijk ondersteunen bij hun privé-administratie.

Het franchiseconcept van ZEKER geeft de klant de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder met regionale kennis (local hero) in combinatie met alle voordelen van een grote solide organisatie. Denk hierbij aan kwaliteitswaarborging, online inzage in de financiën en vervanging bij ziekte of vakantie. Ook de uitgebreide opleiding, jaarlijkse bijscholing en een interne deskundige helpdesk zijn belangrijke voordelen.

Het moet anders. Het kan anders
Omdat belangrijk overhead en randzaken door het hoofdkantoor worden verzorgd en geregeld kunnen onze bewindvoerders zich volledig focussen op de werkzaamheden voor de klant.

ZEKER Financiële Zorgverlening heeft veel ervaring op het gebied van beschermingsbewind. De explosieve groei van bewindvoerders afgelopen jaren is ten koste gegaan van de kwaliteit. Mede daarom is er begin 2014 nieuwe wetgeving van kracht geworden. De kwaliteit moet beter en dus worden er hogere eisen aan de bewindvoerder gesteld. ZEKER Financiële Zorgverlening wil daarin toonaangevend zijn. De gewenste kwaliteitsslag die de sector zo hard nodig heeft is door ons al gemaakt. Dit hebben we vertaald in 7 ZEKERheden.

Kamer van Koophandel: 
32109241
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.