Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Nabestaandenzorg

Uw wens en wil goed geregeld, balans in al uw geldzaken. Weet u wat er allemaal op u af komt wanneer uw partner overlijdt? Naast de emotionele verwerking van uw verlies zijn er na de uitvaart tal van praktische zaken die geregeld moeten worden. Is er sprake van geregistreerd partnerschap of huwelijk, dan komt de afwikkeling van de nalatenschap op u af. Wij bieden zorg en begeleiding in verschillende vormen en mogelijkheden.

  Direct naar Nabestaandenzorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Aarlanderveen, Alphen aan Den Rijn, Amstelveen, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Haarlemmermeer, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Teylingen, Uithoorn, Valkenburg, Voorhout, Warmond, Woubrugge, Zandvoort, Zuid-Holland
  Type
  Thuisadministratie, Belastingaangifte, Nalatenschap
  Voorwaarden

  Te vinden op de website.

  Kwaliteitslabels

  LC Financiële Coaching

  LC Financiële Coaching is een kleinschalig kantoor die kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Proactief, empathisch handelen en met u meedenken staan hierin centraal. Hierdoor kunnen wij onze dienst- en serviceverlening naadloos afstemmen op de wensen en eisen van onze klanten.

  Statutaire naam: 
  LC Financiële Coaching
  Kamer van Koophandel: 
  68431767 - 000036874078
  van € 55,00 tot € 85,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.