|  | 

MijnGeldzaken.nl

Krijg inzicht in uw financiële toekomst. In MijnGeldzaken.nl maakt u een financieel plan met ‘tools’ die voorkort alleen professionals tot hun beschikking hadden. U krijgt met grafieken duidelijk inzicht in uw financiële situatie. Tips helpen u om uw doelen te bereiken, zoals een nieuw huis of een goed pensioen. U ziet zelfs of u het goed geregeld heeft bij risico’s als overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Met MijnGeldzaken.nl bespaart u al gauw duizenden euro’s. Niet alleen aan advieskosten, maar ook doordat uw geldzaken beter geregeld zijn. Nu en in de toekomst!

  Direct naar MijnGeldzaken.nl

  Aanvullende informatie

  Type
  Thuisadministratie
  Kanalen
  Online

  FinBase

  MijnGeldzaken.nl is ontwikkeld door FinBase BV. Het idee van MijnGeldzaken.nl hadden de oprichters al lang voordat de financiële crisis uitbrak. Een belangrijk motief was de ontevredenheid over hoe banken en verzekeraars onder het mom van advies, producten verkopen. In 2012 zijn de oprichters gestart met de ontwikkeling van MijnGeldzaken.nl. Nu consumenten, door het provisieverbod, direct moeten betalen voor advies, is het meer dan ooit behoefte aan een onafhankelijk platform waarin consumenten en adviseurs samen werken aan goed, betaalbaar en onafhankelijk advies.

  Statutaire naam: 
  FinBase BV
  Kamer van Koophandel: 
  56977611 - 000026463415
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.