Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

i-Finish opzegmodule

i-Finish opzegmoduleMet onze handige opzegmodule jan je gratis en makkelijk zelf abonnementen, lidmaatschappen, accounts, social media en nieuwsbrieven opzeggen.

Is er sprake van een overlijden?
Moet er veel worden opgezegd of zie je er tegenop om in een moeilijke periode contact te leggen met een bedrijf en deze te informeren over een overlijden? Dan leggen wij uit dat jouw dierbare uit hun bestanden mag worden verwijderd en je geen prijs meer stelt op nieuwsbrieven en ‘aanbiedingen’.

Bekend van radio, TV, internet en diverse vakbladen
Vanaf 2013 ondersteunen wij met 'Digitale Nazorg' rechtmatige eigenaren en nabestaanden bij het toegankelijk maken van de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data. Steeds meer worden wij ook gevraagd om de on- en offline lidmaatschappen, abonnementen, nieuwsbrieven en accounts inzichtelijk te maken. Zonde om daarvoor te blijven betalen natuurlijk. Maar ook al is het gratis, dan betaal je met je gegevens. Niet alleen bij overlijden, maar zeker ook bij leven. 
Ondertussen is gebleken dat het zomaar (laten) opzeggen niet altijd meer de beste oplossing is. Zo informeren wij via onze opzegmodule over de mogelijkheden van bijvoorbeeld het veiligstellen van de inhoud van online (opslag)diensten en accounts en kunnen wij persoonlijke of belangrijke gegevens ook herstellen uit apparatuur. Zelfs bij een fysiek defect.

Doe het zelf
Met onze handige opzegmodule kun je van steeds meer bedrijven snel en makkelijk vinden hoe o.a. abonnementen, lidmaatschappen en accounts kunnen worden opgezegd. En het gebruik van deze door ons gecontroleerde informatie is in de basis zelfs helemaal gratis!

Laat i-Finish jou helpen, ook na een overlijden
Heb jij veel zaken die moeten worden opgezegd en heb je geen zin of tijd om dat allemaal zelf te doen en te controleren? Zie je er tegenop om in een moeilijke periode contact te leggen met een specifiek bedrijf, lastige instantie of instelling en deze te informeren over een overlijden? Dan leggen wij uit dat jouw dierbare uit hun bestanden mag worden verwijderd en je geen prijs meer stelt op nieuwsbrieven en ‘aanbiedingen’. Neem contact met ons op en geef aan hoe wij je daarbij kunnen helpen en i-Finish gaat voor jou aan de slag!

Digitale Nazorg
Wil je dierbare gegevens uit een mobiele telefoon of computer veiligstellen maar weet je de toestelcode of het wachtwoord niet? Of kom je door welke oorzaak dan ook niet meer bij belangrijke data? Kijk op onze webiste hoe i-Finish je ook daarbij kan helpen!

  • opzeggen
  • abonnement
  • lidmaatschap
Direct naar i-Finish opzegmodule
Administratie & Geld i-Finish opzegmodule

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Thuisadministratie, Nalatenschap
Kanalen
Online, Via e-mail, Telefonisch
Voorwaarden

Om gebruik te maken van onze diensten kan gevraagd om een legitimatie of een akte van overlijden (indien van toepassing)

i-Finish

i-Finish is onderdeel van Digitale Nazorg. Sinds 2013 hét kennis- en expertisecentrum voor de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data.

Kamer van Koophandel: 
59789174
Rechtsvorm: 
VOF
van € 0,00 tot € 79,00
per uur
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.