Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Humanitas Thuisadministratie

De greep op je financiën verliezen is zo gebeurd. Een vrijwilliger helpt je je (financiële) administratie op orde te brengen en te houden.

Geldzaken of administratie bijhouden; het is niet voor iedereen even makkelijk. En door omstandigheden kun je ook nog eens het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld na het overlijden van je partner, bij een scheiding, of wanneer je je baan kwijtraakt.

Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks.


  • greep op financiën
  • geldzaken
  • schulden
Direct naar Humanitas Thuisadministratie

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Thuisadministratie, Belastingaangifte, Budgetcoaching
Kanalen
Huisbezoek

Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'

€ 0,00
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.