|  | 

Hulp bij uw thuisadministratie, altijd door dezelfde persoon

Hulp bij uw thuisadministratie, altijd door dezelfde persoonDe ene week samen boodschappen doen en de andere week bijvoorbeeld de administratie, en dat met dezelfde thuishulp? Dat kan bij Thuishulp Rotterdam. Onze dienstverleners nemen de tijd voor u, komen uit de buurt en zijn flexibel.

Thuishulp Rotterdam vindt het persoonlijke contact belangrijk. Daarom komen wij altijd persoonlijk met u kennismaken, om te bespreken welke hulp u wenst en welke thuishulp hierbij zou passen. Vervolgens krijgt u de hulp altijd van deze zelfde persoon.

Kunt u, of iemand in uw omgeving, een helpende hand gebruiken bij uw thuisadministratie?
Bel ons gerust op of stuur een mailbericht om ons te laten weten wat wij voor u kunnen doen. Na de kennismaking gaan wij op zoek naar de geschikte dienstverlener waar u, uw ouder of partner zich prettig bij voelt. Is er een klik? U bepaalt of jullie met elkaar in zee gaan. Toch liever iemand anders? Dat kan!
Wij horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn.

  Direct naar Hulp bij uw thuisadministratie, altijd door dezelfde persoon

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Rotterdam
  Type
  Thuisadministratie
  Kanalen
  Huisbezoek
  Voorwaarden

  Speciaal voor bezoekers van Alleszelf.nl:
  U krijgt de eerste dienstverlening gratis!
  Zo kunt u zelf ervaren dat de dienstverlening en de ‘vriendelijke duizendpoot’ van Thuishulp Rotterdam naar uw zin zijn.
  Hierna betaalt u vanaf € 17,50 per uur.

  Thuishulp Rotterdam

  Thuishulp Rotterdam biedt aan thuiswonende senioren aandacht en op maat gesneden diensten die bijdragen aan het kunnen blijven genieten van de grote en kleine dingen in het leven. De dienstverleners komen veelal uit dezelfde buurt of wijk, waardoor er ook een persoonlijke verbinding is. Respect en vertrouwen staan bij ons centraal! Onze dienstverleners zijn heel flexibel en worden door onze klanten ook wel ‘vriendelijke duizendpoten’ genoemd.

  Jan-Willem Hoogeweegen, Directeur.

  Statutaire naam: 
  On the job
  Kamer van Koophandel: 
  67094716 - 000035664282
  € 17,50
  per uur
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.