|  | 

Hagen Administratie & Advies

Hagen Administratie & Advies is een klantgericht en laagdrempelig administratiekantoor. Vanuit een apart kantoor aan huis staan wij klaar voor ondernemers en particulieren. Eigenaar en aanspreekpunt is Henk Hagen.

  Direct naar Hagen Administratie & Advies

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Kampen, Zwartewaterland
  Type
  Thuisadministratie, Belastingaangifte
  Kwaliteitslabels

  Hagen Administratie & Advies

  Hagen Administratie & Advies is een in Kampen gevestigd administratiekantoor. Wij zijn een full service kantoor en richten ons met name op ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat onder meer uit het verwerken van uw administratie, het opstellen van de jaarrekening en het doen van uw belastingaangiften maar wij gaan graag een stapje verder door de cijfers samen met u door te nemen, zodat u steeds op hoogte bent van de gang van zaken in uw onderneming en in staat bent sturing te geven. Grip op de zaak dus!

  Uw belang als klant staat centraal

  Op grond van praktijkervaring weten wij wat er zoal leeft bij u als ondernemer. Als adviseur willen wij een objectief en kritisch vertrouwenspersoon zijn, die heldere taal spreekt, met u meedenkt en binnen de afgesproken tijd doet wat is afgesproken. Uw belang als klant staat centraal en wij nemen u werk uit handen waar wij goed in zijn, zodat u zich kunt richten op het werk waar u goed in bent; het ondernemen!
  Onze werkwijze
  Werken in volledig vertrouwen, open communicatie en duidelijkheid vinden wij belangrijk. Wij bieden u scherpe tarieven omdat wij geen overheadkosten hebben. Wij kunnen met u een vaste prijs afspreken voor de verwerking van uw administratie, de aangiften omzetbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Ook de salarisverwerking bieden wij u aan tegen een vast tarief per medewerker
  per periode.

  Mocht er sprake zijn van onvoorziene of bijzondere werkzaamheden dan gaan wij altijd eerst met u in overleg, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  Deze no-nonsense aanpak is kenmerkend voor ons kantoor. Zoals gezegd, onze financiële dienstverlening is geen doel op zich maar een middel om uw onderneming goed aan te kunnen sturen. Wij zijn ervan overtuigd, dat onze werkwijze u tijd bespaart en geld oplevert. Deze website geeft slechts een beperkt beeld van onze organisatie. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

  € 50,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.