Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Gratis fiscaal advies | SBR-vestiging Centrum-Middelland

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam verleent gratis fiscaal advies aan min- en onvermogenden in Rotterdam en omstreken (Den Haag). Deze hulp varieert van het doen van de aangifte inkomstenbelasting en de bezwaar- en beroepsprocedures tot problemen met kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen. Heeft u dus een fiscaal probleem, bel dan even de vestiging om een afspraak te maken.

Onze hulp is geheel gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de vorm van een fooi is altijd welkom. Onze doelgroep is dus de min- en onvermogende uit Rotterdam en omstreken (Den Haag). Helaas kunnen wij geen ondernemers helpen.

We werken alleen op afspraak, en ZONDER AFSPRAAK KUNNEN WE U NIET HELPEN.

Openingstijden
Dinsdag 18.00-20.00 uur
Voor afspraken kunt u doordeweeks overdag bellen

Soorten fiscale problemen:
Behalve de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting kunnen we u ook helpen bij het schrijven van bezwaar- en beroepschriften. Ook bij kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen kunt u bij ons terecht. Heeft u andere fiscale vragen die NIET over aangifte gaan (voor aangifte: maak een afspraak op de vestiging), stuur dan een mailtje.

  Direct naar Gratis fiscaal advies | SBR-vestiging Centrum-Middelland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Centrum, Middelland
  Type
  Belastingaangifte
  Kanalen
  Loket / op locatie
  Voorwaarden

  Voor alle mensen beneden de inkomensgrens van €35.000 uit Rotterdam en omstreken (Den Haag).
  Alleen op afspraak

  Stichting Belastingwinkel Rotterdam

  Stichting Belastingwinkel Rotterdam bestaat sinds 1975. Onze medewerkers bestaan uit studenten fiscaal recht en fiscale economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Binnen onze studie hebben wij dagelijks te maken met de fiscale theorie. Onze medewerkers beschikken derhalve over de nodige fiscale bagage om u optimaal bij te staan. Al onze medewerkers zijn vrijwilligers.

  De SBR stelt zich ten doel min- en onvermogenden op een onafhankelijke en objectieve wijze te helpen met hun fiscale problemen. Deze hulp varieert van het doen van aangifte inkomstenbelasting tot het maken van bezwaar. Daarnaast stelt de SBR zich ten doel om de student-medewerker optimaal voor te bereiden op het toekomstig werkveld.

  De maatschappelijke en culturele achtergrond van de medewerkers is zeer divers. Hiermee zijn we een goede afspiegeling van de Rotterdamse samenleving. Gezamelijk proberen wij jaarlijks zo veel mogelijk hulpbehoevenden bij staan in hun fiscale problemen.

  Kamer van Koophandel: 
  41127876
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.