|  | 

Gemeentelijke heffingen/belastingen

Gemeentelijke heffingen/belastingenWij adviseren u over gemeentelijke belastingen en kunnen eventueel een betalingsregeling voor u treffen.

Veel mensen moeten jaarlijks veel gemeentelijke belastingen betalen. Bij gemeentelijke belastingen moet u denken aan:

 • rioolheffing;
 • hondenbelasting;
 • milieuheffing;
 • onroerende-zaakbelasting
 • en nog andere belastingen
Wat veel mensen niet weten is dat er betalingsregelingen kunnen worden getroffen. In veel gevallen kunnen deze belastingen zelfs worden kwijtgescholden waardoor u deze niet meer hoeft te betalen. ‘Wij kunnen voor u nagaan of u recht heeft op kwijtschelding en zonodig bezwaar maken wanneer u geen kwijtschelding heeft gekregen of wanneer bijvoorbeeld het bedrag van de gemeentelijke belasting te hoog is vastgesteld.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij van u de door u ontvangen documenten en brieven van de gemeente nodig en eventueel een woz-beschikking.

  Direct naar Gemeentelijke heffingen/belastingen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Albrandswaard, Barendrecht, Binnenmaas, Brielle, Capelle aan Den IJssel, Cromstrijen, Dirksland, Goedereede, Heerjansdam, Hellevoetsluis, Korendijk, Krimpen aan Den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Maassluis, Middelharnis, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Strijen, Vlaardingen, Westvoorne
  Type
  Thuisadministratie
  Kanalen
  Loket / op locatie

  Stichting Belastingwinkel Regio Rijnmond

  De Stichting Belastingwinkel Regio Rijnmond (SBRR) is een stichting die burgers met sociaal-economische achterstanden helpt op een onafhankelijke en objectieve manier met fiscale (belasting) problemen.

  Kamer van Koophandel: 
  61526908
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.