|  | 

Budgetmaatje

Heb je betalingsachterstanden of schulden, dan kan een Budgetmaatje ondersteuning bieden.

Door samen aan de slag te gaan om duidelijkheid en structuur aan te brengen in de financiële zaken. Door je financiële vaardigheden te versterken en bijvoorbeeld mee te gaan naar afspraken en instanties. Zonodig kan je budgetmaatje intensieve ondersteuning bieden tijdens het traject schuldhulpverlening.

Ook als er geen schulden zijn kan een Budgetmaatje veel betekenen. Want hoe eerder je erbij bent hoe beter! Het budgetmaatje help dan om orde en overzicht in de financiële administratie aan te brengen en kan zonodig een bemiddelende rol vervullen. Zo kunnen betalingsproblemen en/of schuldenproblematiek vaak worden voorkomen.

Aanmeldingen verlopen (vooralsnog) via de wijkwerker, plangroep of via TOSS/Maatwerker. De verwijzer kan een deelnemer aanmelden met behulp van een aanmeldformulier, per mail of telefonisch op te vragen.

  Direct naar Budgetmaatje

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almere, Zeewolde
  Type
  Budgetcoaching

  Humanitas Almere

  Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. In Almere ondersteunen we stadsgenoten via ruim twintig activiteiten. Je kunt een beroep op ons doen voor o.a. het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren van de taal, het verwerken van verlies, opvoedingsvraagstukken en het aanpakken van financiële problemen.

  Humanitas Almere is een professionele vrijwilligersorganisatie. Belangrijke waarden in ons werk zijn: regie over je eigen leven, samenleven op basis van gelijkwaardigheid, inspelen op wat er leeft in de maatschappij en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor een ander. We zijn er voor alle Almeerders, ongeacht hun levensovertuiging, leeftijd en cultuur.

  Binnen onze Almeerse afdeling zijn ruim 800 vrijwilligers actief. Dankzij hen kunnen we vele activiteiten aanbieden voor kinderen, jongeren en volwassenen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Humanitas Almere
  Kamer van Koophandel: 
  32129195
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.