|  | 

Budgetcoaching

Voor wie de huishoudbegroting op orde wil hebben! Het is vervelend om elke maand tekort te komen of uw spaarrekening nauwelijks te zien groeien. Een duidelijk overzicht van uw inkomsten en uitgaven geeft u de vrijheid om keuzes te maken. Als budgetcoaches brengen wij met u de huishoudbegroting op orde.

Wij helpen u een administratie op te zetten en geef tips over leven vanuit een nieuw budget. Zodat u aan de slag kunt met de kansen die er liggen: teveel uitgaven voorkomen en geld sparen. Ook leert u beter voorbereid te zijn op duurdere maanden en onvoorziene kosten. Vaak verandert dankzij budgetcoaching het gevoel van onmacht in een gevoel van vrijheid!

  Direct naar Budgetcoaching

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn
  Type
  Budgetcoaching
  Kwaliteitslabels

  Ameling-Verhulsdonck

  Van jongs af aan ben ik geboeid door de financiële wereld. In mijn tienerjaren werkte ik al op het administratie- en assurantiekantoor van mijn ouders. Later heb ik hun kantoor overgenomen en mij verder gespecialiseerd in financiële planning en coaching. Op dit moment ben ik werkzaam als financieel planner en gecertificeerd bewindvoerder, waarbij de meeste werkzaamheden bestaan uit financiële advisering en coaching voor particulieren en bedrijven. Daarnaast geef ik trainingen op financieel gebied.

  Om de continuïteit voor mijn klanten te waarborgen werk ik als zelfstandige veel samen met andere professionals. Mijn netwerk bestaat uit bewindvoerders, notarissen, financiële planners, advocaten, accountantskantoren, mediators en maatschappelijk werkers. Zij vormen samen mijn achterwacht als ik door omstandigheden voor klanten niet bereikbaar ben.

  Kamer van Koophandel: 
  67148328
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.