|  | 

Budgetcoaching

Heeft u moeite met het op orde houden van uw financiën of heeft u ondertussen (al) schulden? Daar hoeft u zich niet voor te schamen, het is ook best lastig om dit goed op een rijtje te krijgen en te houden. MetRespect kan u ondersteunen door samen met u de inkomsten en uitgaven kritisch te bekijken.

Vervolgens zal MetRespect u tips geven om uw ‘huishoudboekje’ weer zo goed mogelijk op orde te krijgen en te houden. Deze tips worden door MetRespect in een overzichtelijk verslag vastgelegd. Hoe veel gesprekken MetRespect met u zal hebben is afhankelijk van uw situatie. 

  Direct naar Budgetcoaching

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, De Bilt, Deventer, Edam-Volendam, Epe, Ermelo, Flevoland, Gooise Meren, Harderwijk, Huizen, Nunspeet, Ommen, Purmerend, Putten, Raalte, Utrecht, Wijdemeren, Zeist, Zutphen, Zwolle
  Type
  Budgetcoaching

  MetRespect

  Ik ben Hennie van Veen, geboren in de gemeente Ommen en op 22 jarige leeftijd samen met mijn man naar het mooie Flevoland verhuisd. We hebben twee zoons gekregen en daarnaast nog twee pleegkinderen in huis opgenomen. Ondertussen zijn de jongelui volwassen en hebben ze het ouderlijk nest verlaten. Toen de kinderen wat ouder werden bekroop mij de gedachte om weer te gaan studeren. Zo behaalde ik op 50 jarige leeftijd mijn HBO diploma Social Worker, of anders gezegd het diploma Maatschappelijk Werker. Ik krijg energie van het ondersteunen en begeleiden van mensen. Hierin kan ik mijn kracht en mijn kwaliteit benutten. Ik ben een doorzetter, voel me echt betrokken bij mijn cliënten. Mijn motivatie en mijn gedrevenheid krijg ik dan ook van mijn cliënten. In mijn vrije tijd bezoek ik de sportschool en doe aan lange afstand wandelen.

  Kamer van Koophandel: 
  55605354
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.