|  | 

Bijverdienen met eigen creatieve hobby

Bijverdienen met eigen creatieve hobbyU kunt ook meedoen met StyleLandia ! Voor Amateurs en Semi professionele, Schilders, Tekenaars, Fotografen, Tassen- en Sieradenontwerpers, Pottenbakkers, en Beeldhouwers, enz.
100-% Kosteloos. Doe vanaf vandaag mee en begin met verdienen.

  • creatief
  • flow
  • bijverdienen
Direct naar Bijverdienen met eigen creatieve hobby

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kanalen
Online

Multiporium


We worden geconfronteerd met enorme uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid in deze uitgebreide "Corona-Covid-19" -tijd. Geestelijke gezondheid is verantwoordelijk voor een van deze uitdagingen.

Naarmate het aantal mensen met langdurige aandoeningen toeneemt en met een vergrijzende bevolking die mogelijk in hoge mate sociaal geïsoleerd raakt, zijn innovatieve en effectieve activiteiten nodig, zoals een creatieve hobby, zoals schilderen, tekenen en fotograferen, die kunnen helpen uw geest vast te houden sterk en kan uw algehele kwaliteit van leven verbeteren.

Hier zijn zes grote voordelen van schilderen, tekenen en fotograferen die uw mentale en fysieke gezondheid kunnen verbeteren:

1. Bevordert stressverlichting
Geestelijke gezondheidsproblemen en stress of hoge angst gaan vaak samen. Het vinden van een emotionele ontlading, zoals schilderen, tekenen en fotografie, stelt iemands geest in staat om te ontspannen en alle problemen los te laten die bijdragen aan een hoog stressniveau. Wanneer mensen iets moois creëren door middel van schilderen, tekenen en fotografie, stimuleren ze de creatieve geest terwijl ze de mentale spanning verlichten. Een laag stressniveau leidt tot een gelukkiger, gezondere levensstijl en helpt de algehele mentale gezondheid te verbeteren.

2. Breidt creatieve groei uit
Schilderen en tekenen is natuurlijker voor artistieke mensen met een rechter hersenhelft, maar meer analytische hersenhelft kunnen hun creatieve groei stimuleren en koesteren door ook fotografie te beoefenen. Het oefenen en leren van creatieve vaardigheden in uw eigen tempo bevordert creatieve groei.

3. Versterkt het geheugen
Deze vormen van creativiteit scherpen de geest door conceptuele visualisatie en implementatie, en versterken bovendien de geheugenvaardigheden. Mensen die creatieve outlets gebruiken, zoals fotografie, schilderen en tekenen, hebben minder kans op het ontwikkelen van geheugenverliesziekten als ze ouder worden.

4. Verbetert het oplossen van problemen en motorische vaardigheden
Als een kunstenaar conceptueel denkt om meerdere oplossingen tot leven te brengen, gebruiken ze kritisch denkvermogen. Tijdens het proces kan wat een kunstenaar zich voorstelt, evolueren als gevolg van kleurbeperkingen of onverwachte resultaten die optreden tijdens artistieke implementatie. Het vinden van de oplossing helpt bij het opbouwen van belangrijke probleemoplossende vaardigheden. Motorische vaardigheden zoals het hanteren van een pen om te tekenen of een penseel vergroten de mobiliteit van handen en vingers. De fijne motoriek die een schilder ontwikkelt, helpt bij het creëren van mentale snelkoppelingen die de hersenen in het dagelijks leven toepassen.

5. Cultiveert emotionele groei
Emoties loslaten door creativiteit is voor veel mensen een nuttige ervaring. Als een kunstenaar zijn emoties uitstort door zijn werk, kunnen ze gevoelens opwekken zoals geluk, verdriet, liefde of  woede. Schilderen, tekenen en fotograferen zijn vaak een soort genezing door middel van abstracte emotionele expressie.

6. Stimuleert een optimistische houding
Schilderen, tekenen en fotograferen biedt een ontspannen, open omgeving waar kunstenaars zich veilig voelen om hun eigen creativiteit te verkennen en een meer optimistische benadering van het leven aanmoedigt. De beloning voor het maken van visueel aantrekkelijke kunstwerken die anderen bewonderen, geeft de kunstenaar een gevoel van trots en geluk in het werk, wat het zelfrespect vergroot. Schilderen, tekenen en fotograferen helpt bij het opbouwen van een sterke geestelijke gezondheid op elke leeftijd en het is nooit te laat om met een nieuwe hobby te beginnen. Schilderen, tekenen en fotograferen kunnen niet alleen bij de kunstenaar, maar ook bij de mensen om hen heen een gelukkige stemming helpen creëren.


Bij StyleLandia geloven we dat een gezonde geest en lichaam essentieel zijn om ten volle van het leven te genieten. Daarom richten we ons op amateurkunstenaars, via ons Vendor-Artist / Designer-programma, nodigen we al jullie amateurkunstenaars (die verf of pen & inkt gebruiken) plus amateurfotografen uit om ons al je innovatieve ontwerpen te sturen en we zullen je werk toevoegen aan Honderden verschillende producten alleen verkrijgbaar via onze webshop. Omdat u de best gekwalificeerde persoon bent om uw eigen werk te promoten, laten we het ook aan u over om al uw familie, vrienden en uw sociale netwerk te vertellen dat zij of producten kunnen kopen met uw eigen ontwerpen!

Onze service is volledig gratis, en hebben we je ook verteld dat we je zullen betalen voor elk product dat via onze webshop wordt verkocht en waarin je werk voorkomt!

We kunnen niet beloven je miljonair te maken, maar we hopen van harte dat je genoeg kunt verdienen om je "artistieke" hobby te betalen.

Statutaire naam: 
Multiporium
Kamer van Koophandel: 
75384868 - 000043257682
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.