Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Bewindvoering

Zelfstandigheid is voor iedereen belangrijk. Zelf uw financiën beheren. Er kunnen in het leven verschillende dingen zijn waardoor het lastig is om goed met geld om te gaan, belangrijke post of administratie te ordenen en af te handelen. Bijvoorbeeld door een beperking, ziekte, langdurig of tijdelijk geestelijk onvermogen, ouderdom of andere persoonlijke omstandigheden.

Familie die dit voor u over kan nemen kan heel prettig zijn, maar soms is het niet wenselijk. Dan kan een professionele bewindvoerder de oplossing zijn. Deze bewindvoerder behartigt dan de belangen van zijn cliënt op financieel of administratief gebied.

Ook problematische schulden kunnen een reden zijn voor het aanstellen van een bewindvoerder. De bewindvoerder maakt uw geldzaken in orde en communiceert met de schuldeisers en treft regelingen.

  Direct naar Bewindvoering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Flevoland, Friesland, Overijssel
  Type
  Bewindvoering

  Windkragt10

  Na een groot aantal jaren te hebben gewerkt binnen de gezondheidszorg, werd het tijd voor iets anders. Toch wilde ik iets binnen de zorg blijven doen, maar niet meer alleen de handen aan het bed. Mijn beslissing om mentor / bewindvoerder te worden komt uit mijn wens iets voor een ander te doen, omdat ik om mensen geef. Zorg inhoudelijk heb ik heel erg veel ervaring waaronder: gehandicapten zorg, zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, psychiatrie en binnen de thuiszorg. Ik weet waar binnen de zorg de knelpunten liggen, weet ook wat kwaliteit van leven voor mensen inhoud.

  Missie en visie
  Respect, betrokkenheid, samen doen en transparantie zijn mijn kernbegrippen. Windkragt10 behartigt de financiële belangen van mensen die hiertoe zelf niet meer in staat zijn. En biedt ondersteuning bij zaken omtrent verzorging, wonen en welzijn.

  Werkgebied
  Daar ik het belangrijk vind om mensen persoonlijk te kunnen ontmoeten is een maximale reisafstand tot mijn clienten 1 uur. Globaal gezegd Flevoland, een stuk van Friesland en Overijssel
   

  Kamer van Koophandel: 
  63783819
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.