|  | 

Bewindvoering

Een sluitend huishoudboekje is bij het zelfstandig wonen van het grootste belang. Geldzorgen staan een adequate begeleiding op andere levensterreinen ernstig in de weg, om over schulden nog maar niet te spreken. LindeBudget biedt bewindvoering en aanvullende diensten. Dit doet zij ook, geheel onafhankelijk, aan cliënten die woonbegeleiding krijgen van De Linde. Vanwege de de gedeelde ervaring binnen de doelgroepen is het aanbod optimaal afgestemd.

  Direct naar Bewindvoering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Bentveld, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hillegom, IJmuiden, Velsen, Zandvoort
  Type
  Bewindvoering
  Kwaliteitslabels

  Stichting Budgetbeheer De Linde

  ‘De Linde’ is de werknaam van een groep zelfstandige kleinschalige organisaties, die, intensief met elkaar samenwerken en een keten vormen. De Linde is één van de weinige zorginstellingen in Nederland met een zorgaanbod dat geheel is toegespitst op zelfstandig wonen (extramurale zorg). De Linde is opgericht in 2002, toen veel cliënten uit traditionele instellingen vertrokken en zelfstandig in de samenleving gingen wonen. In de ruim tien jaar die sindsdien zijn verstreken heeft De Linde een bewezen effectief begeleidingsconcept voor deze cliënten ontwikkeld. In het kader van de overheveling van deze begeleiding naar de WMO heeft De Linde de eigen organisatie opnieuw ingericht.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.