|  | 

Bewindvoering

Wij regelen uw geldzaken voor u. We doen dit zoveel mogelijk op een manier die prettig voor u is. Wij zorgen er ook voor dat uw bezittingen goed worden beheerd. Bij bezittingen kunt u denken aan een eigen woning, spaargeld, een auto, caravan of boot. Als de rechter besluit dat u onder bewind wordt gesteld, dan maakt hij een beschikking op. Dat is een papier waarin staat dat u onder bewind bent gesteld. Als wij de beschikking hebben gekregen, gaan we voor u aan de slag.

Geldzaken zijn bijvoorbeeld:

 • de vaste lasten betalen
 • toeslagen aanvragen
 • kwijtscheldingen aanvragen
 • belastingaangifte doen
  Direct naar Bewindvoering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Albrandswaard, Barendrecht, Barneveld, Bernisse, Binnenmaas, Brielle, Capelle aan Den IJssel, Cromstrijen, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Heerjansdam, Hellevoetsluis, Korendijk, Krimpen aan Den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leusden, Maassluis, Nijkerk, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Papendrecht, Renswoude, Rhenen, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Scherpenzeel, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Veenendaal, Vlaardingen, Wageningen, Westvoorne, Woudenberg, Zwijndrecht
  Type
  Bewindvoering

  Galock Dienstverlening

  Wij zijn Corina Ockers en Remon van Galen. Samen hebben wij Galock Dienstverlening opgericht. Wij zijn allebei als maatschappelijk werker werkzaam geweest.

  Galock Dienstverlening voert beschermingsmaatregelen uit zoals beschermingsbewind, mentorschap en curatele. Dit betekent dat we mensen helpen die problemen ervaren met het regelen van hun geldzaken of hun persoonlijke zaken.

  Kamer van Koophandel: 
  59602619
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.