|  | 

Beschermingsbewind - ZEKER

Beschermingsbewind - ZEKEREen lichamelijke of geestelijke beperking kan de oorzaak zijn dat iemand permanent of tijdelijk de eigen administratie niet kan verzorgen. De kantonrechter kan dan een beschermingsbewindvoerder aanstellen om de financiën op orde te brengen, te beheren en te beschermen.

Tot het takenpakket van een beschermingsbewindvoerder behoort onder andere het optimaliseren van uw inkomen. We controleren of iemand wel krijgt waar hij of zij recht op heeft. Verder verzorgen wij de belastingaangifte, doen wij verzoeken tot kwijtschelding en declareren wij gemaakte zorgkosten. Uiteraard zien wij er op toe dat er een balans is tussen inkomsten en uitgaven zodat het vermogen beschermd blijft.

  • Professionals
  • Lid branchevereniging PBI
  • 7 ZEKERheden
Direct naar Beschermingsbewind - ZEKER
Administratie & Geld Beschermingsbewind - ZEKER

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Bewindvoering
Kanalen
Loket / op locatie, Online, Via e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
Voorwaarden

U kunt direct online een verzoek voor onderbewindstelling aanvragen.

Kwaliteitslabels

ZEKER Financiële Zorgverlening

ZEKER Financiële Zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermingsbewindvoerders. Bewindvoerders die particulieren professioneel en inzichtelijk ondersteunen bij hun privé-administratie.

Het franchiseconcept van ZEKER geeft de klant de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder met regionale kennis (local hero) in combinatie met alle voordelen van een grote solide organisatie. Denk hierbij aan kwaliteitswaarborging, online inzage in de financiën en vervanging bij ziekte of vakantie. Ook de uitgebreide opleiding, jaarlijkse bijscholing en een interne deskundige helpdesk zijn belangrijke voordelen.

Het moet anders. Het kan anders
Omdat belangrijk overhead en randzaken door het hoofdkantoor worden verzorgd en geregeld kunnen onze bewindvoerders zich volledig focussen op de werkzaamheden voor de klant.

ZEKER Financiële Zorgverlening heeft veel ervaring op het gebied van beschermingsbewind. De explosieve groei van bewindvoerders afgelopen jaren is ten koste gegaan van de kwaliteit. Mede daarom is er begin 2014 nieuwe wetgeving van kracht geworden. De kwaliteit moet beter en dus worden er hogere eisen aan de bewindvoerder gesteld. ZEKER Financiële Zorgverlening wil daarin toonaangevend zijn. De gewenste kwaliteitsslag die de sector zo hard nodig heeft is door ons al gemaakt. Dit hebben we vertaald in 7 ZEKERheden.

Kamer van Koophandel: 
32109241
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.