|  | 

Belastinghulp Nijmegen

Belastinghulp NijmegenVrijwilligers van de Belastinghulp vullen eenvoudige belastingaangiftes in, waarvoor u alleen Box 1 in hoeft te vullen. De Belastinghulp houdt rekening met uw ziektekosten, bijzondere uitgaven en giften. Aangiften voor Box 2 (aandelen) en Box 3 (sparen en beleggen) vallen buiten de aangiften. Als het mogelijk is, komt steeds dezelfde persoon.

Kosten
Het invullen kost € 15,00 per aangifte per jaar (alleenstaand of samenwonend).

  • Belastingformulier
  • Vrijwilliger
Direct naar Belastinghulp Nijmegen
Administratie & Geld Belastinghulp Nijmegen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nijmegen
Type
Belastingaangifte
Kanalen
Huisbezoek
Voorwaarden

  • U heeft een maximaal bruto jaarinkomen van € 38.520,00 voor alleenstaanden en tot € 48.224,00 voor gehuwden/samenwonenden
  • U heeft minder dan €50.000,00 vermogen
  • U woont in de gemeente Nijmegen
  • U bent ouder dan 65 jaar
  • U kunt fysiek of cognitief niet meer alles zelf
  • U heeft niet genoeg mensen om u heen die u kunnen helpen

Sterker sociaal werk 

Wij zijn Sterker sociaal werk. Wij zijn er voor jou als je het zelf even niet redt. Of je nu jong bent of oud. Onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je vooruit en denken met je mee. Zodat je je weer sterker voelt en beter kunt functioneren. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van (school)maatschappelijk werk, (ouderen)advies, praktische (vrijwilligers)diensten, mantelzorgondersteuning, dagbesteding, bemiddeling, training en coaching, gespreksgroepen en maatjesprojecten.

Sterker sociaal werk is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen NIM Maatschappelijk Werk en Swon het seniorennetwerk. Samen zijn wij sterker in het bieden van hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. We zijn er voor mensen in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Nijmegen, West Maas en Waal en voor Buurtbemiddeling ook in Lingewaard en Overbetuwe. Ons aanbod verschilt per gemeente.

Daarnaast is Sterker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij VraagWijzer in West Maas en Waal. Ook Mantelzorg Nijmegen en Langer Thuis Nijmegen vallen onder de paraplu van Sterker sociaal werk. Omdat je soms een ander nodig hebt om sterker te zijn.

Bij Sterker zijn ongeveer 300 medewerkers in dienst en werken ruim 600 betrokken en gemotiveerde vrijwilligers.

Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.