|  | 

Belastingaangifte - Jan Hoekstra voor pashouders Thuisleven

Ouderen doen vaak geen belastingaangifte en laten hierdoor geld liggen bij de belastingdienst. Krijgt u AOW en heeft u daarnaast een pensioenuitkering? Dan kunt u recht hebben op een mooie teruggaaf van enkele honderden euro’s. Jan Hoekstra kijkt graag voor u als pashouders van Thuisleven of aangifte doen voor u iets oplevert. Geen recht op teruggave, dan betaalt u niets. Wel recht op teruggave, dan kost deze dienst u € 50,-.

Deze dienst betaalt zichzelf terug. Dhr. Hoekstra hoeft niet bij u thuis te komen, de aangifte kan in telefonisch overleg worden gedaan.

  Direct naar Belastingaangifte - Jan Hoekstra voor pashouders Thuisleven

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Akkrum, Ameland, Berlikum, Damwâld, De Westereen, Dokkum, Dronryp, Feanwâlden, Ferwert, Franeker, Harlingen, Kollum, Leeuwarden, Menaam, Nes, Oost-Vlieland, Sint Annaparochie, Stiens, Terschelling
  Type
  Belastingaangifte

  Thuiszorg Het Friese Land

  Thuiszorg Het Friese Land biedt de inwoners van Noord en Midden Friesland in iedere levensfase een brede variatie aan zorg- en welzijnsdiensten, waarbij de dienstverlening zich richt op het behoud van de eigen leefsituatie. Met ruim 2400 professionele en betrokken medewerkers bieden wij dag en nacht zorg aan meer dan 10.000 cliënten. Ruim 18.000 mensen zijn lid van Het Friese Land en maken op deze manier gebruik van onze gezondheidsservice.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.