Maak Alleszelf.nl bekend in Capelle aan den IJssel.

Goed voor ouderen en goed voor u.

Alle middelen zijn hier direct voor u beschikbaar als download. We bieden ze aan reguliere pdf, als pdf met een 3 mm-aflooprand en als pdf met snijtekens. Hiermee kunt u bij elke drukker terecht. Ook wij kunnen uw drukwerk verzorgen.

 


 

Banner voor uw website

Onderstaande banners kunt u gebruiken om op uw website te plaatsen. Er is een horizontale en verticale variant; u kunt ze kleiner maken naar eigen behoefte. Tip: zorg ervoor dat de afbeeldingen linken naar https://www.alleszelf.nl/capelle.

az-banner-150x300

az-banner-300x150

 


 

Basistekst

Onderstaande tekst kunt u in uw nieuwsbrief, op uw website of in social media gebruiken. Uiteraard aan te passen aan uw huisstijl en aanbod.

 

Alleszelf.nl houdt ouderen in Capelle zelfstandig

Vanaf 1 oktober 2015 kunnen ouderen in Capelle aan den IJssel via Alleszelf.nl als eerste in Nederland langer zelfstandig blijven wonen door goede toegang tot de belangrijkste diensten. Via Alleszelf.nl/Capelle kunnen ze direct gebruik maken van ondersteuning zoals maaltijden, klussendiensten, alarmering, thuiszorg en vervoer. Het platform in Capelle wordt mogelijk gemaakt door Buurtkracht Rijnmond in samenwerking met zorgorganisaties De Vijverhof, De Zellingen en Zorgbreed.

Diensten zelf regelen

Ouderen wonen langer zelfstandig en kunnen gebruik maken van veel diensten. Helaas kennen veel ouderen, hun netwerk en hulpverleners deze diensten niet. Ook weten ze de diensten vaak niet te vinden. In Capelle aan den IJssel brengt Alleszelf.nl hier verandering in. Op één plek vinden ouderen administratieve diensten, huishoudelijke hulp, informatie en advies, klussendiensten, maaltijden, personenalarmering, ontmoeting en persoonlijk contact, thuiszorg, vervoer en zorgcoördinatie. Bij de start zijn 84 diensten vermeld, die gebruikers eenvoudig en direct kunnen vinden, vergelijken en gebruiken.

Een doorbraak realiseren

Alleszelf.nl is een nieuw digitaal platform dat het complete aanbod voor ouderen en hun netwerk toegankelijk maakt. De ambitie is om dit platform beschikbaar te maken in heel Nederland. Op die manier wil Alleszelf.nl een doorbraak realiseren in de toegang tot diensten voor zelfstandig wonende ouderen. “Net zoals mensen op Booking.com hotels en op Funda koopwoningen kunnen vinden, zo willen we het mogelijk maken dat ouderen, hun netwerk en hulpverleners gemakkelijk de diensten kunnen vinden die bij hun wensen passen en in hun eigen omgeving beschikbaar zijn”, aldus initiatiefnemer Hugo van den Beld.

Primeur voor eigen kracht

De primeur van Alleszelf.nl geldt voor Capelle aan den IJssel. “Daar kunnen we best trots op zijn!”, aldus Netty Verschoor, directeur van Buurtkracht Rijnmond, één van de lokale partners van Alleszelf.nl. “We bieden hiermee keuzemogelijkheden voor ouderen en de kans om op eigen kracht zaken te organiseren.” Ook zorgorganisaties De Vijverhof, De Zellingen en Zorgbreed zijn als mede-financier partner van Alleszelf.nl en maken zich hiermee sterk voor eigen kracht van ouderen.

 


 

Poster: van A4 tot Abriformaat


Deze afbeelding is er in de volgende formaten en types:

 


 

Flyer

Voorzijde

 

Achterzijde

Deze flyer is er in de volgende types:

 


 

Ansichtkaart

Voorzijde

 

Achterzijde

 

Deze ansichtkaart is er in de volgende types:

 


 

Algemeen logo Alleszelf.nl

 

vierkant rgb

 


 

Gebruik van de middelen

Alle digitale middelen staan kosteloos ter beschikking. U kunt ze vrijelijk downloaden, verspreiden en gebruiken. U kunt ze zelf afdrukken, ze elders laten afdrukken of ze via ons laten afdrukken.

 


 

Bestellen via Alleszelf.nl

U kunt bovenstaande middelen zelf (laten) afdrukken, maar ook via Alleszelf.nl bestellen. We maken graag een offerte op maat. Vraag het ons via een mail aan service@alleszelf.nl. U hoort snel van ons!

 

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: