[box style=”1″]
Telefoon:  010-4503755
E-mail: s.honkoop@hsbdevijverhof.nl
Website: www.hsbdevijverhof.nl
« Terug naar overzicht[/box]

De dienst

Ontmoeting met begeleiding wordt in diverse ruimten in de Vijverhof gegeven. Zodat mensen een veilige ruimte geboden wordt waar ze zich kwetsbaar op kunnen stellen en in contact kunnen komen met andere mensen. De mensen kunnen zelf kiezen in hoeverre ze de dag in willen delen.

Kenmerken

  • Aan huis
  • Buitenshuis
  • Af en toe
  • Voor langere tijd

Voorwaarden voor gebruik

Voor inwoners uit de wijk vanaf 55 jaar. Voor de mogelijkheid tot ontmoeting voor langere tijd is een Wmo-indicatie nodig. Voor incidentele ontmoeting is een Wmo-indicatie niet nodig.

Beschikbaarheid

Middelwatering

Kosten

Ja, de kosten voor maaltijden en extra activiteiten.

Woon-zorgcentrum de Vijverhof

De Vijverhof is een open en transparante organisatie waar het voor iedereen goed toeven is. De Vijverhof verzorgt, verpleegt en behandelt cliënten met een zorgindicatie, zowel thuis als in het woonzorgcentrum. Zo draagt de Vijverhof bij aan een waardevol leven. Ook verhuurt de Vijverhof woonruimte aan senioren, met extra veiligheidsvoorzieningen en de mogelijkheid van professionele 24-uurszorg op afroep. De Vijverhof brengt mensen bij elkaar door het woonzorgcentrum open te stellen voor culturele, maatschappelijke en ontspanningsactiviteiten. Zo maakt de Vijverhof het leven aangenaam.

  • Non-profit-organisatie
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: