[box style=”1″]
Telefoon: 06-23221645
E-mail: repaircafecapelle@gmail.nl
Website: www.repaircafecapelle.nl


« Terug naar overzicht[/box]

Dienst

Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er bij buurtcentrum De Fluiter de mogelijkheid om uw kapotte fiets, meubelstuk of elektrische apparaat weer aan de praat te krijgen. De vrijwilligers van het Repair Café  zijn timmerlieden, elektriciens, fietsenmakers, allemaal vaklui zetten hun vakkennis voor u in. Het motto: “Niet weggooien als het niet nodig is!”

Soorten activiteiten

Reparatie van alle handzame apparaten van schemerlamp tot een fiets of van koffiezetapparaat tot computer.

Kosten

Vrijwillige bijdrage. Er staat een potje waar u een gift in kunt doen als bedankje dat u geholpen bent, het is niet verplicht.

Repaircafé Capelle aan den IJssel

Door repareren te promoten, wil Repair Café Capelle bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig, want in Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. Te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn.

  • Vrijwilligersorganisatie
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: