Aad Koster toegetreden tot Alleszelf.nl

[Persbericht, 11 januari 2016] Alleszelf.nl verwelkomt per 1 januari 2016 Aad Koster bij het managementteam als mede-initiatiefnemer. Alleszelf.nl helpt ouderen, mantelzorgers en hulpverleners om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig te blijven wonen en alles maximaal zélf te regelen: van maaltijden tot alarmering, van vakanties tot vervoer en van keukentafelgesprek tot zorgmakelaar.

Kwaliteit van leven van ouderen

Koster is oud-directeur van ActiZ (organisatie voor zorgondernemers), huidig voorzitter van Stichting GetOud en de EAHSA (European Association of Homes and Services for the Ageing). Ook is hij lid van de Raad van Toezicht & Advies van zorgorganisatie Zorgbalans. In al deze functies is hij zeer betrokken bij de kwaliteit van leven voor ouderen.

Aad Koster: ‘Verbindende factor’

Koster: “Mijn doel is om ouderenorganisaties, dienstverleners, fondsen en investeerders aan elkaar te verbinden om gezamenlijk van Alleszelf.nl een versneld succes te maken. Het aantal zelfstandig wonende ouderen groeit flink de komende jaren. Maar het is voor iedereen – ouderen, mantelzorgers en hulpverleners- anno 2016 volstrekt onmogelijk om snel en eenvoudig de diensten te kunnen vinden, vergelijken en gebruiken die voor ouderen juist zo nuttig zijn. Zoals Funda.nl voor huizen en Booking.com voor hotels: zo willen wij het brede aanbod van diensten voor ouderen toegankelijker maken.”

Oplossingen voor ouderen

Alleszelf.nl is een platform dat zich uitsluitend richt op ouderen en hun eigen kracht centraal stelt. Objectief, onafhankelijk en deskundig helpt het initiatief ouderen om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen. Daarbij biedt Alleszelf.nl alleen concrete oplossingen, keuzemogelijkheden en geleidelijk het complete aanbod. “Vanuit mijn kennis van de ouderenzorg zie ik Alleszelf.nl als een sterke oplossing waar ik met veel plezier mijn kennis en netwerk voor inzet”, aldus Koster.

Tot slot

Alleszelf.nl is een startup en sociale onderneming. Naast Aad Koster bestaat het managementteam uit oprichter Hugo van den Beld en mede-initiatiefnemer Robert Arnoldy.


Noot voor de redactie: Voor meer informatie, een foto of een interview kunt u contact opnemen met Robert Arnoldy, info@alleszelf.nl. Een actuele weergave van het team vindt u op deze pagina over Alleszelf.nl

Deel dit artikel
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: