Website Alleszelf.nl/Lansingerland van start voor hulp en ondersteuning inwoners

Alleszelf.nl verwelkomt een derde gemeente als partner! Na Capelle a/d IJssel en Giessenlanden heeft nu ook de gemeente Lansingerland een actueel en duidelijk overzicht van diensten gelanceerd. Zo ondersteunt de gemeente haar inwoners voor meer eigen regie! Met de start van Alleszelf.nl/Lansingerland is ook het nieuwe keuzemenu in werking op Alleszelf.nl. Bezoekers kunnen nu nog gerichter diensten en oplossingen vinden.

Website Alleszelf.nl/Lansingerland

Partner van Alleszelf.nl

Lees hier het persbericht:

 


[Persbericht gemeente Lansingerland, 8 mei 2017]

Lansingerland lanceert website Alleszelf.nl

Met een druk op de rode knop heeft wethouder Ankie van Tatenhove maandag 8 mei de website Alleszelf.nl/Lansingerland gelanceerd. Via deze website kunnen inwoners van Lansingerland die vorm van ondersteuning zoeken die het best bij hen past.

Website Alleszelf.nl/Lansingreland officiële opening,,Deze website past heel goed bij ons beleid om mensen zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te geven,’’ legt Van Tatenhove uit. ,,Wij vinden het heel belangrijk dat mensen vanuit eigen kracht hun weg vinden in de samenleving. Met deze website maken wij het onze inwoners makkelijk om een goede keuze te maken uit alle mogelijke vormen van ondersteuning.’’ De website is één van de manieren om vooral oudere inwoners de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen in hun eigen omgeving.

Alleszelf.nl is een digitaal platform waar bezoekers per aangesloten gemeente eenvoudig kunnen nagaan welke diensten beschikbaar zijn. Zo zijn op de website bijvoorbeeld diensten voor ouderen simpel met elkaar te vergelijken en te kiezen. Dat kan per categorie zoals vervoer, maaltijden, begeleiding en gezelschap, klussen in huis en tuin en personenalarmering.

In Lansingerland zijn veel diensten. Alleszelf wil het complete aanbod van hulp en ondersteuning bundelen zodat mensen een goede keuze kunnen maken voor de hulp die ze zoeken. Van klusjesman tot een bezoekdienst, van administratie tot thuiszorg of hovenier; alles te vinden op www.alleszelf.nl/lansingerland.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Bert Hesselink 06-51823891

[Einde persbericht]


 

promotie lansingerland

Meer informatie en meedoen

De basisgegevens van de meeste diensten zijn aangeleverd door de gemeente Lansingerland. Alleszelf.nl heeft de informatie via navraag compleet gemaakt en een aantal aanbieders toegevoegd. Aanbieders krijgen de mogelijkheid zelf hun gegevens bij te houden en deze ook in andere gebieden zichtbaar te maken.

Om een nog completer overzicht aan te bieden, zijn er zo veel mogelijk aanbieders nodig! Daarom nodigt Alleszelf.nl alle organisaties met aanbod voor ouderen uit om deze zichtbaar te maken via Alleszelf.nl/Lansingerland. Voor vragen, tips of aanmelding van een dienst voor ouderen in Lansingerland kunt u contact op nemen via Alleszelf.nl/contact.

Met verspreiding van dit promotiemateriaal Lansingerland helpt u ook mee!

Deel dit artikel
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: