Een fotoboek cadeau geven of krijgen vol herinneringen

fotoboek cadeau geven[Gastbijdrage:] Een kast vol fotoboeken is een rijk bezit. Terugkijken op dierbare herinneringen geeft dan ook veel plezier. Waar het passief tv-kijken steeds meer wijzigt in kijken wat je zelf wilt (on demand) geldt dat voor fotoboeken eigenlijk altijd al. Alleen de manier van fotograferen en het bewaren van foto’s heeft een hele evolutie doorgemaakt. Van rolletjes en glutonlijm naar digitale fotografie en lcd-schermen. Het nadeel in deze moderne tijd  is toch dat je veel minder fotoafdrukken maakt. Met een fotoboek dat u digitaal samenstelt en laat drukken zijn uw dierbare, persoonlijke momenten weer waar ze horen te zijn. Zo’n fotoboek cadeau geven of krijgen brengt herinneringen steeds weer tot leven! We leggen hier graag uit hoe u dit kunt kiezen en regelen.

Zo kunt u een fotoboek cadeau geven

Geven is het nieuwe krijgen zegt men. In dit geval begint het plezier hoe dan ook al bij het samenstellen van een bijzonder en persoonlijk fotoboek. Dit, maar ook een van de andere fotoproducten, zijn altijd leuke en bijzondere cadeaus om aan geliefden, naasten of misschien zelfs een mantelzorger te schenken. Zomaar omdat het kan of tijdens feestdagen of verjaardagen. Misschien gaat u zelfs voor een compleet familiegeschiedenisboek. Hier volgt de uitleg hoe u bij Albelli in een paar stappen snel en makkelijk ‘knipt en plakt’:

1. Foto’s verzamelen en opslaan

De basis zijn digitale foto’s die u al in bezit heeft of desnoods opvraagt bij de gelukkige ontvanger. Voor de verrassing dan natuurlijk beter in het geheim van de naasten. Zijn er geen of niet genoeg digitale foto’s. U kunt ook met en smartphone gewoon fotoafdrukken fotograferen en bewerken. Daar zijn zelfs handige apps voor en anders is scannen ook een goede optie; wel wat tijdrovender maar het resultaat is optimaal. Alle foto’s zet u het beste op een rijtje in een toegankelijk, overzichtelijk bestand op de harde schijf of in de ‘cloud’. De ‘cloud’ staat voor werken en opslaan via internet. De foto’s staan dan dus niet op de computer, maar online. U kunt daardoor uw fotoboek zelfs op elk apparaat vervaardigen.

fotoboek cadeau kleinkind

2. Fotoboek samenstellen met of zonder hulp

Als de fotoselectie klaar is kunt u op elk moment beginnen met het fotoboek en tussentijds ook opslaan en later weer verder gaan. Naar keuze download u eerst een fotoboekprogramma waarmee uw fotoboek ook tussendoor offline kunt opslaan of u werkt direct online. In beide gevallen kunt u ervoor kiezen om alles geheel zelf te maken of hulp te aanvaarden van een ‘Smart Assistant’. Deze digitale assistent selecteert gewoon uw beste foto’s en zet ze vast verdeeld over de pagina’s voor u klaar. Daarna kunt u altijd alsnog creatief aan de slag en zo nodig de indeling nog wijzigen. Met of zonder hulp maakt u zo gewoon gebruik van de vele creatieve mogelijkheden van het fotoboekprogramma.

‘Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal.’ | Romeins schrijver Martialis,. Leefde van: 40-103 n.C.

fotoboek cadeau albelli

3. Formaat en drukwerk kiezen en verzenden maar!

Bent u klaar met het samenstellen? Dan kunt u aangeven of u het fotoboek staand, liggend of zelfs in een hip vierkant formaat gedrukt wilt zien. Als afwerking zijn de keuzes ook royaal; gaat u voor een ingetogen linnen kaft met lasertitel en wilt u ook een foto op de kaft? Of geeft u de voorkeur aan een chique leren kaft of zo mogelijk een extra hoogglans afwerking? Zo wordt de prijs van uw fotoboek ook samengesteld en natuurlijk ook op basis van het aantal pagina’s. En nu komt het allerleukste namelijk de oplage! Dit is toch wel een van de grootste voordelen want u kunt het fotoboek cadeau geven aan meerdere personen. Eindelijk uw eigen uitgeverij!

Komt u er toch niet helemaal uit? Dan is er gelukkig altijd nog een klantenservice om te helpen via telefoon, chat, e-mail, Facebook en Twitter.

Keuzehulp langer thuis >>

Een kalender, kaart of themaboek kan ook

Het is overigens goed om te weten dat er een heel scala aan themaboeken bestaat om uit kiezen zoals babyboeken, huwelijksboeken en kookboeken. Dat kan in heel veel designs waarbij foto en tekst te plaatsen is. Maar uw foto’s doen het ook leuk op een van de jaar- of verjaardagskalenders, bedank- of verjaardagskaarten én kerstkaarten! Die zijn helemaal zo gemaakt.

Gaat u een fotoboek cadeau geven?

Legt u al uw favoriete herinneringen al vast of gaat u een van deze mooie fotocadeaus uitproberen? Met de 100% tevredenheidsgarantie zit u altijd goed dus als er toch iets mis gaat, krijgt u gewoon gratis een nieuw fotoproduct cadeau.  ​

albelli fotoboek[Gastauteur:] Albelli is marktleider op het gebied van fotoboeken in Nederland. Naast fotoboeken bieden zij ook online wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalenders. De dienst wil zij zo kwalitatief en zo makkelijk als mogelijk maken voor haar gebruikers. Dat kan dankzij een eigen productielocatie in Den Haag met een groot team specialisten en met de meest geavanceerde technieken en apparatuur.

 

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over een fotoboek cadeau geven?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: