Zelf cartridges kopen en binnen 1 dag in huis

Zelf cartridges kopen[Gastbijdrage] Gaat u nog steeds naar de bekende elektronicawinkels van Nederland als u nieuwe inkt voor uw printer nodig hebt? Of bent u iemand die online zoekt naar de precieze code op de oude cartridge om opnieuw printcartridges van merken als Canon, HP of Epson te bestellen? Als u zich hierin herkent, kan het goed zijn dat u op jaarbasis veel te veel betaalt voor uw printinkt. Veel ondernemers zoeken al naar goedkope cartridges bestellen, want bij hen kan het jaarlijks om grote bedragen gaan. Van honderden tot zelfs duizend euro kan bespaard worden met zelf cartridges kopen van een goedkope huismerk. Maar zijn ze even goed of zit er een addertje onder het gras?

U kunt prima zelf cartridges van huismerken kopen

U hebt de productcode van de oude cartridge niet nodig als u nieuwe inkt gaat kopen. U kunt die huismerk cartridges gemakkelijk vinden op het merk en model van de printer. Printermerken zijn namelijk zo slim om printcartridges te maken die alleen in hun printers passen. Zo kan het zijn dat u een printer mét inkt koopt voor 50 euro, en na twee maanden printen, voor de inkt 35 euro moet betalen. Je vraagt je dan af, kost die printer maar 15 euro of is hier meer aan de hand? Wanneer u huismerk printcartridges voor uw printer gevonden hebt, valt als u goed kijkt nog meer op.

Printerinkt op? Overweeg om cartridges van een huismerk te kopen. Lagere prijs, meer inkt en met niet-goed-geld-terug garantie.

Cartridges met veel printerinkt

Wanneer u eenmaal de cartridges voor uw printer gevonden hebt, dan vergelijkt u de specificaties. Ja, het klopt, deze goedkope huismerk cartridges gaan gewoon in uw printer passen. Voor de meeste printers bespaart u met huismerk cartridges kopen al snel minimaal 10 euro. Maar, je betaalt minder voor meer inkt. Er zijn namelijk huismerk cartridges met veel printerinkt. Er zit in zo’n cartridge bijvoorbeeld 15 ml in plaats van 12 ml. En waarom zit er überhaupt zo weinig inkt in die cartridges? Ze zijn groot, slecht voor het milieu en te duur. Dus die extra inkt die erin zit, is mooi meegenomen. Dan hoeft u minder vaak de cartridge te vervangen.

Welke cartridges in mijn printer?

U weet nu dat goedkope huismerk cartridges u in de aanschafprijs helpen besparen en meer inkt geven. Daarnaast weet u dat u via een website voor cartridges met veel printerinkt gemakkelijk uw printer kunt selecteren. Maar weet u zeker dat de cartridges ook gaan werken? Want zit er niet allerlei ingewikkelde elektronica in cartridges die door de printer herkend moeten worden? Dat klopt, echter als u bij een vertrouwde webshop koopt, weet u altijd zeker dat het gaat werken. Ten eerste hebben zij de juiste cartridges voor uw printer geselecteerd en ten tweede krijgt u zekerheid door de niet-goed-geld-terug garantie.

Waar printcartridges kopen?

Printcartridges koopt u bij een webshop met niet-goed-geld-terug garantie. U weet dan 100% zeker dat de cartridges gaan werken. Het is niet zo dat huismerk cartridges van lagere kwaliteit zijn, ook originele merk cartridges kunnen soms problemen hebben. U kunt er pagina’s vol van vinden op fora en op de websites van printerfabrikanten zelf. Echter, koopt u de printcartridges via een betrouwbare shop, dan kunt u zich altijd herroepen op deze retourgarantie.

Keuzehulp Administratie & Geld >>

Wat bespaart u met goedkope cartridges kopen?

Goedkope cartridges kunnen soms wel 50% lagere kosten voor inkt bieden. En, als de inkt eenmaal op het papier zit, dan ziet u geen verschil. Per type printer en cartridge kan de besparing per cartridge verschillen. De totale hoogte van wat u bespaart, is afhankelijk van hoeveel u print. Echter voor iedereen die wel eens print, is de volgende keer de huismerk cartridges proberen een goede keus. U hebt ze vaak al in 1 dag in huis en bevallen ze goed? Dan kunt u op termijn een mooi bedrag sparen om aan leukere dingen uit te geven.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over zelf cartridges kopen?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

goedkoop printen[Gastauteur en visual:]  Goedkoopprinten.nl levert sinds 2012 originele huismerk cartridges van uitstekende kwaliteit! Klanten ervaren de vakkundige service met een 24/7 bereikbaarheid als uiterst plezierig.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: