Pasjes app met voordeel: Review OK-app

pasjes appGaat u nog wel eens de stad in? Dan weet u vast dat er tegenwoordig voor elke winkel aparte spaarzegels, klantenkaarten en reclamedeals zijn. Hartstikke leuk al die kortingen, maar al die verschillende pasjes overal mee naar toe nemen is toch best een gedoe. Zeker op de oude dag is het lastig te onthouden waar u nou allemaal klantenkaarten of kortingspassen voor heeft. Nu is er een nieuw, handig hulpmiddel ontwikkeld om al uw pasjes te bewaren, gewoon op uw mobiele toestel: de OK-app. Alleszelf.nl pakte de smartphone op en probeerde deze app voor u uit!

Wat is de OK-pasjes app?

In de OK-app staan alle kortingen en klantenkaarten bij elkaar, zodat u nooit meer korting misloopt. Alles staat handig en geordend in uw telefoon zodat u altijd voordeel kunt behalen. Klinkt fantastisch toch? Maar werkt het ook goed? Alleszelf.nl zocht het voor u uit.

Hoe werkt deze pasjes app?

pasjes app downloadenOK-app downloaden

Via de eigen OK-downloadpagina, App Store of Google Play Store konden we de OK-app gratis downloaden om onze consumententest te starten. U kunt altijd een handige naaste vragen u te helpen. Het lukte ons om de OK-app automatisch toe te voegen en het icoon stond direct in het overzichtsscherm. Na het openen van de app blijkt het heel simpel te zijn om klantenkaarten per stuk toe te voegen.

Pasjes toevoegen

Voor de leek zou het handig zijn om uitleg over het scannen wat makkelijker terug te kunnen vinden op de site. Wij vonden wel uitleg bij de veelgestelde vragen via support.ok.app. Het scannen van de klantenkaarten gaat meestal via de barcode. Ook een aanbieding, actie of ‘vind jouw winkel’ is bij uw klantenkaart te vinden. Dit vindt u meestal onder de barcode van de desbetreffende klantenkaart. Bekijk de uitleg ook via dit filmpje:

OK-app gebruiken

De OK-app blijkt simpel ingedeeld en dat maakt hem goed te navigeren, ook als u niet zo mobiel vaardig bent. Bijna alle winkels die u kunt bedenken met klantenkaarten staan in de app. Van ANWB tot de Hema, maar ook van Air Miles, voetbalclubs, supermarkten en pretparken tot uw kaart voor een museumbezoek kunt u uw pasjes digitaliseren! U hoeft de pas dus slechts te scannen en vervolgens hoeft u hem nooit meer mee te nemen: alles gaat volledig digitaal. In de winkels die wij bezochten, hoefden we enkel de telefoon bij ons te hebben: Je opent de OK-app, klikt op de juiste pas en laat de barcode scannen aan de kassa.

Winnen

We stuitten bij de installatie ook nog op een leuke winactie. Door 5 pasjes toe te voegen en de QR-code te scannen maakt u ook nog eens kans op een nieuwe iPhone 11.

Een OK alternatief!

Met deze app op uw telefoon hoeft u nooit meer korting mis te lopen. U neemt uw pasjes namelijk gewoon mee in de OK-app! Een mooie toevoeging om uw leven, tot op de hoogste leeftijd, gemakkelijker te maken. De app is nog volop in ontwikkeling en de bedoeling is dat u er binnenkort ook deals op kunt vinden, maar ook inspiratie voor cadeautjes, kleding en nog veel meer. Wees uw kleinkinderen voor en wees de hippe opa of oma die de OK-app eerder heeft dan zij! Ook als mantelzorger is dit iets om op te wijzen en eventueel bij te helpen met opstarten.

Meer diensten voor administratie & geld >>

Ook OK voor u?

Wij zijn in ieder geval enthousiast over deze pasjes app, gaat u hem ook testen? Of gebruikt u andere apps voor dagelijks gebruik om makkelijker te shoppen of er op uit te gaan? Laat het weten door uw reactie onder deze review achter te laten.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals deze review over de pasjes app?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
2 reacties op “Pasjes app met voordeel: Review OK-app
 1. Johan schreef:

  Werkt fantastisch,heb je hulp nodig wordt je netjes geholpen.

 2. Hallo
  Heb de ok app geïnstalleerd en pasjes toegevoegd. Kreeg al 2 keer bericht dat ik een rad krijg om prijs te winnen maar zie steeds niets??
  Ps.
  Weet niet of ik een code had ingevuld en welke dus nieuwe aanmaken lukt niet
  Hopelijk kunt U mij helpen

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: