Goed doel voor kinderen en kleinkinderen een lot uit de loterij

geluk delenGenieten van kinderen en kleinkinderen is onbetaalbaar. We helpen hen dan ook graag zo goed als mogelijk op weg naar een mooie toekomst. Naast volwassen adviezen en morele support kan dat ook via uw nalatenschap. Behalve uw erfenis aan nabestaanden kunt u aan een toegift denken aan een goed doel voor kinderen, stichting of vereniging. Maar hoe leuk is het als dat al bij leven kan? Gewoon in het hier en nu al bijdragen aan mooie maatschappelijke doelstellingen? We vragen graag uw aandacht voor het prachtige idee van Lot of Happiness. Daarbij kunt u uw geluk nu al direct via een loterij delen met die (klein)kinderen waarvoor een gelukkig perspectief nog niet is weggelegd. Maak met uw steun de kinderen in binnen- en buitenland blij, dat is geen gok!

Goed doel voor kinderen via Lot of Happiness

geluk delen meespelen

De loterij Lot of Happiness wil zoveel mogelijk kinderen blij maken. Als deelnemer kunt u daarbij geluk delen met uw keuze uit meer dan 450 goede doelen voor kinderen. Hun missie is ‘Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen’. We hoeven u vast niet te vertellen dat dat niet voor ieder kind is weggelegd, ook niet in Nederland helaas.

Een eerlijke kans voor ieder kind

Elk kind verdient een eerlijke kans. Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt echter dat alleen al in ons landje zelfs meer dan 100.000 kinderen niet kind kunnen zijn. Dat wordt veroorzaakt door ernstig ziekte of een leven in een instabiele thuissituatie. Daardoor krijgen deze kinderen geen of veel minder kans om zich te ontwikkelen. Met gezamenlijke steun is hier op een leuke, toegankelijke manier iets aan te doen.

“Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen en met elkaar kunnen we hier iets aan doen.” | Lot of Happiness

450 x een goed doel voor kinderen

goed doel kinderen kiezen

Lot of Happiness steunt deze goede doelen voor kinderen vanuit haar loterij-inkomsten. Uw geluk deelt u door mee te spelen waarbij van uw inleg gegarandeerd minimaal 50% naar een goed doel gaat. Extra leuk is het dat u zelf dit goede doel kunt uitkiezen om kinderen blij te maken, van groot tot klein goed doel! Van de bekende goede doelen als CliniClowns, KiKa en Make-A-Wish tot kleine, niet minder charmante doelen zoals Stichting Jarige Job of de VoorleesExpress. Maar ook internationaal gerichte doelen zijn een gelukkige keuze zoals bijvoorbeeld WereldOuders of de Sapana school in Nepal. Het is duidelijk dat het niet om de prijzen gaat maar om al deze goede doelen!

Goed doel voor kinderen in twee minuten en drie stappen:

  1. Kies uw favoriete goede doel op de website.
  2. Vul uw gegevens in en bevestig.
  3. Verstuur het aanmeldformulier en maak met een beetje geluk ook nog eens kans op geweldige prijzen, ook voor de kleinkinderen!

Keuzehulp voor Administratie & Geld >>

Geef en speel bewust

De kreet Speel bewust 18+ kent u vast al van tv of loterijen. Bewust spelen én geven staat voor controle houden op je speelgedrag, U speelt dus alleen met wat echt kunt missen en u valt niet voor de verleiding om toch meer te spenderen. Dat zorgt er ook voor dat uw spel (en gift) nooit ten koste gaat van het speelplezier. Lees hier de informatie van de Rijksoverheid over kansspelen en verantwoord spelen.

Heeft u al een goed doel voor kinderen?

Gaat u ook het verschil maken voor vele kinderen? Hopelijk geven wij u met dit idee inspiratie om na te denken over een bijdrage aan zulke maatschappelijke doelen, in welke vorm dan ook. Heeft u nog meer tips over een toegift voor later of om dit nu direct te realiseren voor kinderen in het algemeen? Deelt dit of uw ervaring met een dienst die dit mogelijk maakt hieronder.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over goed doel voor kinderen?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

[Auteur:] Redactie Alleszelf.nl i.s.m. Lot of Happiness
[Bronnen:] Rijksoverheid, Rijksuniversiteit Groningen – onderzoeksproject Iedereen is anders, Toegift.nl, Speelbewust.nl

Speel bewust 18+

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: